Ajánlataink

Pilvax by Trakta

Pilvax kávéház

Régi ízek nyomában – Pilvax a Traktában

Március 15-én 16:00 – 17:00 óra között

Március 15-én, az 1848/49-es szabadságharc és forradalom 176. évfordulóján megidézzük a Pilvax kávéház ízeit Trakta Éttermünkben.

A Pilvax kávéház forradalomban játszott szerepe közismert, azt viszont már kevésbé tudjuk, hogy például melyik sütemény volt a kedvenc az ifjak körében…

A kávéházi hangulatot megidézve olyan korhű desszertekkel várunk Benneteket, mint például az akkoriban igen közkedvelt deákkenyér, de ez csupán egy a sok-sok finomság mellett, amivel készülünk. A retró csemegék mellett pedig illatos kávévariációk, teák és likőrök íze repít vissza minket a múltba.

Voucher

Ajándékozz Nomád-élményt

Meglepetést szerezni menő! Ajándékozz élményt, szállást, reggelit, ebédet, vacsorát vagy ezek kombinációit. Nézz szét az extrák menüpontban is

Nomád ajándékutalvány

Digitális nomád

Hotel-office

Jelentkezz be a képernyővédőből!
Itt a természet-kulissza nem photoshop, élő. Úgy digitális nomádkodhatsz, hogy kiszolgálunk, miközben durván gyors hálózaton vagy.

Kicsit sok a madárcsicsergés, - nem lehet szabályozni, bocs. Füles?

Szezonális

Go with the flow

Természetközeli élményt adunk, így együtt változunk az évszakokkal. Ősz, tél, nyár, tavasz, - máskép ihlet mind. A konyha és programok is igazodnak ehhez és az ünnepekhez, mert nekünk ez így természetes.

Stílusos vidéki szállodák