Rendezvények

Együtt azokkal, akik fontosak

Esküvő, vagy céges fejtágító rendezvény  Noszvajon? Összejön a család, barátok és munkatársak?
A Nomád csapata segít, hogy egymásra figyeljetek! A helyszínt kiválasztottátok, a lebonyolítás megoldjuk mi. Máskor meg nyakig merülünk a környék kulturális és gasztró rendezvényeiben.

Image

Céges rendezvények

Indoor-outdoor

Tréning? Konferencia? Csapatépítés? Árubemutató? Edzőtábor? Fotózási helyszín?
A Nomád adottságainál fogva sok mindent tudunk, kint és bent is.

Esküvő

Természetesen a természetben

Restelljük, de ebben a műfajban muszáj angol szakzsargont használni: a Nomád-esküvő green, vintage, small, és nature-friendly. Amit lehet, a szabadban bonyolítunk le, a szertartástól a vacsoráig.

Image

Családi rendezvények

Együtt ünneplünk

A család életének állomásait meg kell ünnepelni. Várunk titeket keresztelőtől a diplomaosztó-bulikon át évfordulós és születésnapi rendezvényekkel. Bízzátok ránk a családot. Volt már, aki válási partit tartott nálunk, - van ez így. Ha családi rendezvényt szerveznél hozzánk, akkor írj nekünk: recepcio@nomadhotel.hu

Helyi rendezvények

Noszvaj, az ezerarcú

Noszvajon mindig történik valami. És persze mi semmiből sem maradunk ki, ami gasztronómia, kultúra, hagyományőrzés vagy csak simán jó buli. A csodálatos természet, a jó levegő és a helyiek jófejsége adott. A Nomád és egész Noszvaj arra törekszik, hogy itt minden korosztály megtalálja azt, amitől visszavágyik hozzánk.

Nézz szét Noszvaj weboldalán az aktuális programok között.
Image
Image

Piknik

Nyárindító gasztrófesztivál

Laza, fűben heverészős program, kedvenc vidéki éttermeink street foodjával. Megismerkedhetsz a Nomád legújabb fejlesztéseivel, aztán igyál bort, csobbanj a medencében, - kóstolj bele a völgy életérzésébe.