Kutyabarát szálláshely

Go with the flow

Természetközeli élményt adunk, így együtt változunk az évszakokkal. Ősz, tél, nyár, tavasz, - másképp ihlet mind. A konyha és programok is igazodnak ehhez és az ünnepekhez, mert nekünk ez így természetes.

Januárban zárva vagyunk, ilyenkor újítunk, csinosodunk, hogy mindig jó formában találjatok minket.

Valentin-nap - egész Noszvaj ünnepli a szerelmet! Persze mi is, speciális programokkal, bekészítésekkel és meglepetéssel várunk. Ha nem bírod a bíbor szíveket, itt akkor is jól leszel.

Nőnap - kissé rendhagyóan, de mi bortúrával gondoljuk megünnepelni a hölgyeket. Ez van, nézz farkasszemet a realitással!

Húsvét - van élet a nyúlon túl, de abban mi a jó? Gyerekprogramok, sonkák és tojások minden mennyiségben.

Glamping-piknik

Kora nyári gasztro-örömünnep. Kóstold meg a legmenőbb vidéki éttermek street-food kreációit, igyál a helyi borokból! Heverj le egy pléden és hallgasd a zenét! Fuss össze a régi barátokkal, koccints újakkal!

Gyermeknapi meseerdő

Mesés kalandok kicsiknek és nagyobbaknak a csodaszép síkfőkúti Tóréten és a környező erdőben.

Grillparty

Július-augusztusban kerti grill party minden szerdán és szombaton 19:00-tól a Nomádban.

Halloween

Na, ez mi lehet?

Márton napok egész novemberben - tipp, foglalj egy évvel korábban, mert a törzsvendégek ezt teszik. Mivel nálunk ezek a liba-újbor combók legendásak, nehéz beférni.

Karácsony

December 24 az egyetlen nap az évben, amikor a hotel nincs nyitva, mert ilyenkor mi is családi ünneplést csapunk. A bungalók, a konténer-ház és a “Lépcső-házak” azért kibérelhetők.

Szilveszter

Minimum 3 napos program, általában évekre előre teltházas. Durva vacsorák, elő-buli, és Szilveszteri mulatság. Ha nagyon érdekel, iratkozz fel jó előre!