Extrák

Image

Bekészítés

Kérj előre behűtött pezsgőt, gyümölcstálat, süteményt. Ha szeretnéd, lufikkal vagy virágokkal feldíszített szoba vár. Nyilván ezt az érkezés előtt legalább egy nappal le kell egyeztetnünk.

Piknik kosár

Kirándulnátok, vagy csak heverésznétek a fűben? A Nomád 2 személyre biztosítja a “túlélő-felszerelést”, pléddel, finom falatokkal, itallal. Kapsz térképet is.

Jó, ha előre jelzed az ételérzékenységedet!

Image
Image

Privát vacsora

Gyertyafény és romantika. A kíváncsi szemek elől elrejtve élvezhetitek egymás társaságát és a válogatott finomságokat. Egy este csak egy ilyen asztal lehet. Csak a szabadban. Csak 2 főre. Érdemes jó előre foglalni. Butaság lenne, ha elhallgatnád az ételallergiádat, vagy az övét, - szólj előre, mert jobb, ha nem emiatt lesz emlékezetes az este.

Bento box

Ha lemaradnál a vacsoráról, és éhenhalnál reggelig, bekészítjük a szobádba, így kijátszhatod a sorsot. 24 órával korábban jelezz légyszíves!

Image
Image

Alkalmi torták

Mindig van ok ünnepelni!

Az se baj ha csak ketten vagyok, mini tortát is tudunk készíteni, de ha itt az egész család, akkor megoldjuk nagyban. A mi kedvencünk a buborék torta. Cukrászatunk nincs, viszont vannak cukrász barátaink, ha mégis hagyományos tortára vágytok.