Extrák

Noszvaj hotel
Pezsgőzés csillagnéző kádban

Bekészítés

Kérj előre behűtött pezsgőt, gyümölcstálat, süteményt. Ha szeretnéd, lufikkal vagy virágokkal feldíszített szoba vár. Nyilván ezt az érkezés előtt legalább egy nappal le kell egyeztetnünk.

Piknik kosár

Kirándulnátok, vagy csak heverésznétek a fűben? A Nomád 2 személyre biztosítja a “túlélő-felszerelést”, pléddel, finom falatokkal, itallal. Kapsz térképet is.

Jó, ha előre jelzed az ételérzékenységedet!

Nomád Piknik
Piknikezz a Bükkben
Trakta romantikus vacsora
Trakta vacsora csak kettőtöknek

Privát vacsora

Gyertyafény és romantika. A kíváncsi szemek elől elrejtve élvezhetitek egymás társaságát és a válogatott finomságokat. Egy este csak egy ilyen asztal lehet. Csak a szabadban. Csak 2 főre. Érdemes jó előre foglalni. Butaság lenne, ha elhallgatnád az ételallergiádat, vagy az övét, - szólj előre, mert jobb, ha nem emiatt lesz emlékezetes az este.

Bento box

Ha lemaradnál a vacsoráról, és éhen halnál reggelig, bekészítjük a szobádba, így kijátszhatod a sorsot. 24 órával korábban jelezz légyszíves!

Nomád bento box
Bento box by Trakta
Torta bekészítés
Bubi torta by Trakta

Alkalmi torták

Mindig van ok ünnepelni!

Az se baj, ha csak ketten vagyok, mini tortát is tudunk készíteni, de ha itt az egész család, akkor megoldjuk nagyban. A mi kedvencünk a buborék torta. Cukrászatunk nincs, viszont vannak cukrász barátaink, ha mégis hagyományos tortára vágytok.