Programajánló

Távol Afrikától

A kertünkben két darab szabadulószobával
is rendelkezünk, amelyek izgalmas kalandot kínálnak. Fedett, zárt, de nem fűtött helyiségek, melyekben egyszerre 15 fő játszhat. A történetben a Scotland Yard megbízásából a Pinkerton Magánnyomozó iroda detektívjeinket oldhatják meg a rejtvényt a résztvevők. A foglalkozás kb. 1,5 órát vesz igénybe.

Kézműves workshop

Kreatív kikapcsolódás

1,5-2 óra a Manufaktúra Klub műhelyben (lehet nálunk is) az egész csapat egyszerre csinálja. Akár egy iroda dekorációs termékeit is elkészíthetik a kollégák. 

Image
Image

Kincskereső túra

A kincskereső túra, amely jellemzően egy falutúra, kb. 1,5 óra csapatokra bontva. Általában tematizáljuk (gin tonik, forralt bor, süti)  alapanyagokat rejtünk el különböző helyszíneken és rejtvények megfejtésével jut el egyik helyszínről a másikra a csapat. Ha minden alapanyag megvan akkor itthon összeállítjuk a terméket közösen egy workshop keretein belül ez még kb 1 óra. Természetesen lehet tematizálás nélkül, akkor csak annyi a feladat, hogy a rejtvényeket megfejtsék a csapattagok. Ha van valami olyan apró ajándéktárgy, amit a cég akar adni a dolgozóknak, akkor azokat is el tudjuk rejteni az állomásokon. 

Szafari buszos kirándulás

Szafari a Bükkben

Szafari a Bükkben, különleges helyszíneken, 3-4 óra. Egyszerre az egész csapat. A busz csodás helyekre viszi el a vendégeket, az izgalmas részeken megállóval, rövid kirándulásokkal. A busz vezetője elképesztő tudással bír a környék történelméről, szokásiról, legendáiról. Van olyan lehetőség, hogy mi vigyünk egy pikniket az erdőbe ebéd gyanánt, ha az időjárás engedi. Vagy készíthetünk piknik dobozokat a csapatnak, amit a buszon visznek magukkal.
Image