Fenntartható szálláshely
Fenntartható szállás

A Nomád ugyan egy laza hely...

...de mi alapvetően egy természetközeli, greenery élményt biztosítunk és persze a fenntarthatóság jegyében. Pár dolgot sajnos muszáj szabályozni, ahhoz, hogy minden vendég jól érezze magát, de ezek a szabályok nem okoztak még problémát.

Nomád kisokos


0-24-ben működik a recepció?
Nem. Reggel 8 és este 8 között. Ha később érkezel, szólj, és megvárunk! Minden más esetben az étterem vagy a bár személyzete lesz a segítségedre.

Mikor érkezhetünk?
A foglalás napján 15 órától 20 óráig. Ha később jönnél, azt is megoldjuk, de mindenképp jelezd előre, pls! Előbb is érkezhetsz, nem kizárt, hogy a szobád is kész lesz délután 3 óra előtt, de megígérni ezt nem tudjuk.

Mivel tudunk fizetni?
Készpénzzel, bankkártyával és Szép kártyával is (mindegyik fajtával).

Mikor kell elhagyni a szállást?
Reggel 10 óráig, de foglaltságtól függően nyilván van mód hosszabbításra.

Ételallergiám van, tudjuk kezelni?
Persze. Szólj előre!

Speciális étrenden vagyok, gond?
Nem. Szólj előre, légyszi!

Medence van?
Van. Szabadtéri, májustól szeptemberig, reggel 8 és este 8 között, és kizárólag a szállóvendégek használhatják.

Gyerekkel vagyok, baj?
Dehogyis! A szállodában, a konténerházban és a bungalókban simán megoldjuk. 3 éves korig ingyenes, babaágyban vagy szülővel egy ágyban.

Lakhatok a fura szállásaitokon a buborékban, vagy a "Lépcső-házban" gyerekkel?
Bocs, de nem, - ezek szigorúan 18-as korhatárhoz kötöttek. Felnőttbarát szálláshelyek!

De miért nem lehetek a buborékban és a “Lépcső-házban” gyerekkel?
Ezek a szállások sajnos alkalmatlanok a kisebb gyermekeknek. Éppen az a lényegük, hogy nyugodtan ellegyenek ott a felnőttek, magukra, egymásra és a természetre figyelve lazuljanak. Tapasztalatunk szerint ebbe a kamaszok sem illenek bele, köszi a megértést.

Kisgyerekkel jönnék, tudtok adni babaágyat?
Igen. Meg babakádat, bilit, wc-szűkítőt. Az étteremben van etetőszék is.

Háziállatot hozhatok?
A Nomád kutyabarát szálláshely: a közös terekbe, a szállodába, a bungalókba és a kontérnerházba jöhetnek a kutyák, de a Buborékokba és a "Lépcső-házba" sajnos nem. Amit még fontos tudnod: van négy szabadon mászkáló kutyánk (Aranka, Pumpa, Arthur és Maszat), akik nagyon jófejek, de azért a sajátjuknak tekintik a területet. Kutyák mellett van egy macskánk is van, ő Mici. Ha a tiéd mindezzel kompatibilis, akkor hozd bátran, akár többet is! Nagyméretű kutyus sem akadály, méret nincs korlátozva!
A kutya és macska elszállásolása feláras.

Fura háziállatot hoznék, lehet?
Az attól függ, mire gondolsz, farkasra, kecskére vagy óriáskígyóra? Beszéljünk előtte, jó? Volt már nálunk idomított varjú, nyúl, sün meg botsáska. Az a lényeg, hogy ne okozz gondot magadnak, a többi vendégnek és a személyzetnek!

Milyen wellness felszerelés van?
Körben a természet. Nem vagyunk egy wellness-szálloda, ehelyett fákat, jó levegőt és nyugalmat kínálunk. Azért van jacuzzi és egy szauna, ahová érdemes előre foglalni, mert nem túl nagy. Masszázst tudsz igénybe venni a masszázs-kordénkban, ahová szintén jó előre kell bejelentkezni egy kiadós gyúrásra. Strandszezonban minden szobához jár strandtáska, törölköző és köpeny is.

Van konditerem?
Nincs. Viszont lehet futni, joggingolni, túrázni az erdőben, és bármit megtehetsz a saját testsúlyoddal.

Lehet nálatok az esküvőm?
Igen. Szeptember 1. és június 30. között, júliusban és augusztusban sajnos nem. Max. 80 fős esküvő fér el nálunk és érdemes jó előre egyeztetni, mert viszonylag keveset tudunk vállalni. Részletes információt találsz az Esküvő menüpontban.

Családi/baráti bulit tartanék, lehet?
Igen, ha az összes szállodai szobánkat kibéreled. Legfeljebb 80 főig, szeptember 1. és június 30. között. Július-augusztusban ezt nem tudjuk vállalni. Bővebb információ a Rendezvények menüpontban.

Értekezletet/tréninget/fejtágítót tartanék, lehet?
Igen, bérelhetsz termet szállás nélkül is, 40 főig. Bekészítést, cateringet biztosítunk. Bővebben a Céges rendezvények menüpontban.

Saját italt vihetek?
Arra kérünk, hogy ne hozz! Jól felszerelt bárunk komoly nemzetközi ital-felhozatalt kínál, de természetesen nagy hangsúlyt helyezünk a helyi borokra is. Különleges esetben azért dugó-díj ellenében felszolgáljuk a borodat, pezsgődet.

Saját ételt vihetek?
A szállodába, a buborékokba és a "Lépcső-házba" nem, viszont a bungalók és a konténerház konyhával felszerelt, alkalmas az önellátásra, úgyhogy oda simán.

Nagy bulis vagyok, a lábamban a bugi, szoktak nálatok hajnalig tartó bulik lenni?
Nem nagyon. Mi alapvetően a természetközeli pihenésről és a gasztronómiáról szólunk, este 10-től lehalkul a zene, és persze a bár még nyitva, de a komoly dajdaj esélytelen.

A bár mikor zár?
Nyáron a pool bár 11 órától este 11-ig van nyitva, télen a szálloda bárja működik, az esti zárási idő is hasonló.

Internet van?
Igen, nagyon széles sáv, mindenhol.

Parkoló van?
Minden szálláshoz oda tudsz parkolni.
Szabadtéri, nem fedett.

Elektromos autót tudok tölteni?
Igen, egyelőre 220V-ról, de rövidesen lesz egy komolyabb oszlopunk is.

Hazavihetem a törölközőket, a fürdőköpenyt és az esernyőt a szobámból?
Arra kérünk, hogy ne vidd el egyiket sem! Ha valamelyikre nagyon szükséged van vagy más okból szeretnéd megszerezni, fordulj a recepcióhoz.

Védeném a környezetet, amikor nálatok vagyok, lehet?
Naná, nagyon örülünk neki. Mi is törekszünk rá minden élhető módon, fenntartható szálláshelynek tartjuk magunkat. De ez nem megy nélkületek, a vendégeink nélkül. Arra kérünk, ne pazarolj áramot, vizet és vigyázz a Völgyünkre!