Trakta Étterem Noszvaj

Jót enni - jól lenni

Nem véletlenül vagyunk a Stílusos Vidéki Éttermiség alapító tagjai, rendkívül fontos számunkra, hogy noszvaji éttermünkben minőségi konyhát vigyünk. Az éttermi kultúra bohém vonalában hiszünk: a komolyság és a hagyománytisztelet mellett fontos nekünk, hogy újra is tudjuk fogalmazni a legjobb hazai fogásokat. Emellett utazásainkból is igyekeztünk hazahozni a legizgalmasabb gasztronómiai élményeinket.

Trakta Étterem Noszvaj - vacsora fotó

Minőségi alapanyagok

Amennyire lehet, a Trakta étterem noszvaji és Noszvaj környéki alapanyagokból dolgozik. Válogatott beszállítóink termékeit folyamatosan ellenőrizzük, de nyitott szemmel járjuk a környéket és a világot is, hogy az újdonságok se kerüljenek el bennünket. Hagyománytisztelő, de pimaszul felfrissített gasztró-vonalat képviselünk.

Noszvaji étterem

Asztalfoglalás külsős vendégeknek

A nem nálunk lakó érdeklődőket kérjük, jelentkezzenek be online vagy telefonon, akár a reggelinket próbálnák ki, vagy a' la carte ebédelnének, esetleg a híres Trakta vacsorához csatlakoznának, ahol 3 és 5 fogás közül tudnak választani.

+3636463363

Szállóvendégek

Régi ízek, modern konyha

Mindegyik ágyunkhoz automatikusan jár a legendás Nomád-reggeli, amely a visszajelzések alapján megér egy misét, - több, mint bőséges terülj-terülj svédasztal Nomád-módra, Noszvaj-környéki alapanyagokból, fenntarthatóan. Kencék, pástétomok, sajtok, sonkák és kolbászok a környék termelőitől, tojásételek, idényben saját zöldségek, speciality kávé és az a fajta korlátlanság, amely “bűnözésre” csábít 08 és 10 óra között.

ebéd az étteremben

Az ebéd a' la carte, - szűkített, szezonális étlapról választhatsz 12 és 15 óra között. Foglalni nem költelelző, de javasolt: +3636463363

Választható ebéd menü a noszvaji étteremben

vacsora

A vacsora egy többfogásos - értsd: 3-5 -, naponta változó ételsor, az újraértelmezett hagyomány, és a bőség jegyében. Meg persze a konyhakertünk és veteményesünk árnyékában.
Tudjuk mit, tudjuk kitől, és tudjuk mikor szerezzünk be - ennek megfelelően az készül estére, amit a pillanatnyi alapanyagok súgnak a Séfnek. 18:00 és 20:00 között.
Bízd ránk magad, - de azért jelezd a speciális étrendet vagy ételallergiákat.

 

Extrák

Tedd emlékezetessé

Különleges az alkalom? Évforduló van, vagy “csak” szimplán meglepnéd őt/magadat? Többet szeretnél, mint egy sima szállodai hétvége? - Na pont erre valók a Trakta Étterem Noszvaj extrái!
Klasszikus és unortodox megoldások várnak.
Image