Jógatáborok Noszvajon

Elvonulás a természetben, meditáció a zöldben

Az idei évben már most annyi jógatábor igény érkezett hozzánk, hogy létrehoztunk nektek egy oldalt, ahol összefoglaljuk mit tudunk kínálni és miért fogod itt tartani a következő jógafoglalkozást is!

Egyre több elvonulásnak adunk helyet, így egyre inkább válunk ennek igazi színterévé.

Helyszínek:
  • Hűvösebb időben az 50 nm-es konferenciatermünket ajánljuk, amely fűthető/hűthető, természetes fényű, nyitható ablakú és fával burkolt, így kifejezetten meleg hangulata van.
  • Napsütéses, szép időben a patak feletti jóga deck ideális retreat helyszín, ahol tökéletesen átadhatod magadat a meditációnak, légzésgyakorlatoknak és hallgathatod a természet hangjait....
 

Önismeret, énidő, megújulás

Szállások:

Különböző és különleges szállástípusok közül válogathatsz. A harmónikus elvonuláshoz talán legideálisabbak a síkfőkúti tavak feletti Molly faházaink, amelyek szomszédságában idénre tervezünk egy Zen teraszt is.

Étkezés:

Trakta by Nomád éttermünkben a reggeli igen széles választékú, svédasztalos és figyelünk a különleges ételérzékenységekre, speciális diétákra. Ebéd és vacsora igénye esetén külön két fogásos (leves+főétel vagy főétel+desszert) jóga menüt tudunk kínálni!

Szabadidős programok:

Szervezésünkben több programot - szabadulószoba, kincskereső túra, stb. - tudunk kínálni, illetve Noszvajon belül is igen sok lehetőség kínálkozik.
Programajánlatok>>
Jelenlegi elvonulós táboraink>>