Rólunk

Vendéget látunk. 

Azon vagyunk, hogy úgy érezd magad, mintha barátokhoz látogatnál. Szállodánkat mára már tucatnyi különféle alternatív szállás veszi körül, csillagnéző buborékok, bungalow-k, és kilátásos “lépcső-házak”.

Helló, mi vagyunk a Balogh-ok!

Már a harmadik generáció ”in da house”, meg a körülötte elburjánzott meglepő szállásokon.

26 éve indultunk egy campinggel “a semmi közepén”, Noszvaj-Síkfőkúton, aztán megnyílt és folyton bővült a szálloda. Mire ez megvolt, a camping átment 3 patakparti Glamping-sátorba, mostanra pedig csillagnéző buborékokat rejtettünk a fák közé, panorámás “Lépcső-házakat” és egy konténer-lakosztályt építettünk a tópartra, meg 5 tarkabarka családi faházat a hegyoldalba.

Az éttermünk hagyományokra épülő, fenntartható konyhát visz, a konyhakert és a veteményes árnyékában. A nagymama főztje, korszerűen. Élmény a reggelink és a vacsoránk is.

A wellness nálunk elsősorban mentális, - az erdő, a tó, a levegő… Sétálj, biciklizz! Urambocsá’ fuss! Vagy ne! Lassulj le! Áztasd magad a fatüzelésű dézsában, főj a szaunában, vállalj be egy masszázst az ekhós szekéren! Csobbanj a kerti medencében! Süttesd magad a vízparton, mi pedig hozzuk a gin-tonicot! Ülj a bárpulthoz, és kóstold meg a környék borait!

Sok a dolgunk, de azért mindig szakítunk időt egy italra a vendégekkel.

Közvetlen, személyes törődést kapsz, - neveden szólítunk, ahogy a barátok teszik.

Lekapcsolódhatsz a világról, de ha úgy döntesz, mindenhol működik a wifi, ha dolgoznál vagy rögtön posztolnál egy jól sikerült képet.

Szeress itt, és gyere majd vissza!

Olyan, mintha egy távoli rokon vidám családi nappalijába csöppennénk,

ahol a berendezésnek csak a fantázia szab határt. Nem véletlen: az otthonosság eredője a szállodát üzemeltető Balogh család maga, ahol mindenki kiveszi a részét a munkából.

Dolgozz nálunk!

Szobalányt, felszolgálót, szakácsot, konylahányt keresünk!

Kattints a részletekért!